RM45 Untuk Unlimited Web Hosting?

Unlimited Web Hosting Hanya Dengan RM45. Hosting Termurah, Terpantas, Terbaik. Pilihan Ramai.

Hari ini saya dikejutkan lagi dengan 1 berita daripada rakan hosting saya "edy". Dia bertanya kepada saya pakej hosting terbaru yang disediakan di sepaku hosting. Saya memang tidak percaya Unlimited hosting hanya dari RM45 setahun?

Ya, memang benar. RM45 untuk setahun. unlimited bandwidth, storage juga unlimited. Anda hendak gunakan untuk apa? semuanya boleh dimuatkan didalam hosting ini. Beli 1 hosting dan gunakan untuk lebih 1 domain.

Anda masukkanlah berapa domain sekalipun didalam hosting ini, semuanya boleh. Tambah domain tanpa perlu beli hosting yang lain. Bagi saya ini merupakan satu pakej JIMAT yang sangat sesuai jika anda mahu berjimat. Jimat hari ini untuk masa hadapan.

Anda lihatlah sendiri di sepaku hosting.

Semua maklumat mengenai hosting ini ada disana. Anda baca maklumat dan butiran mengenai hosting ini dan buatlah pilihan yang mana lebih baik.

20 comments:

  1. salam,

    Kalau tak silap pakej ni kena pakai Direct Admin bukan Cpanel kan? Kalau tak silap lah

    ReplyDelete
  2. dah tukar..
    semua pakai cpanel..
    tapi server kat eropah..

    ReplyDelete
  3. to all ;
    ya, betul kata jaws, sekarang ni dah ditukar, pakai Cpanel.. mudah jer nak pakai.

    Server di eropah, elok untuk blog adsense..

    ReplyDelete
  4. Salam, saya tak pernah guna c panel. Sebelum ni saya hanya gunakan software macam totalweblite untuk buat website saya. Saya risau yang saya tak boleh nak gun cpanel sebab saya bukan ada background it. Pada pendapat soleh, adakah package yang disediakan oleh sepaku ini sesuai untuk saya?

    ReplyDelete
  5. to shah ;
    salam, erm, dahulu saya juga tidak tahu menggunakan cpanel, saya main beli sahaja kemudian baru saya explore apa yang ada didalam cpanel.

    sebenarnya cpanel ni tidak perlu diusik sangat jika anda hanya ingin membuat blog WP. hanya setup kali pertama dengan 1 klik kemudian selesai.

    selepas selesai, xperlu usik dah cpanel ni. cpanel ni friendly. Sy yakin semua orang boleh buat. Hanya perlu rajin explore je.

    ReplyDelete
  6. wah menarik ni..sekali harga domain ke atau domain harga lain?

    ReplyDelete
  7. to gamerotai ;
    hehe, domain harga lain la..ini hosting sahaja..

    ReplyDelete
  8. saya sudah daftar dan beli hosting dan domain petang tadi..memang mudah cepat..dan murah.

    ReplyDelete
  9. to khairol ;
    ooo.. bagus tu.. bleh promote kat kawan2...

    ReplyDelete
  10. hosting nie support untuk cronjobs tak.??
    sebab saya nak gunakan untuk emel follow up

    ReplyDelete
  11. to hairun ;
    yup.. ada.. baca la dahulu segala fungsi yg ada sebelum beli...

    ReplyDelete
  12. sesuai tak untuk laman web?
    saya xberapa tahu sangat mengenai hosting n domain nih

    ReplyDelete
  13. to apihalim ;
    sudah tentulah sesuai.. memang untuk website pun..
    Jika tidak tahu, jom belajar.. hehehe.. belajarlah dari sekarang, jgn jadi mcm saya dahulu.. dah terlambat baru hendak menyesal..

    ReplyDelete
  14. Tq bro.blog yang penuh dengan informasi.

    ReplyDelete
  15. to mybiz ;
    okey, you are welcome... :)

    ReplyDelete
  16. Menarik ni bro..
    aku pun guna sepaku gak..
    lepas ni nak upgarde ke yg 45 lak la..hehe

    ReplyDelete
  17. to hidup berani untuk gagal ;
    bro, pakej 45 ditutup sementara, tp kalau pujuk admin hosting tu, dapat gak.. try YM die.. hehehe..

    ReplyDelete
  18. ingatkn ada lg...
    berkubur sudah
    hehe

    ReplyDelete

Blog ini telah menggunakan do follow untuk link komen anda. Link anda akan tersenarai di search engine.