Dapatkan Akaun Adsense Dalam Masa Yang Singkat

Daftar google adsense tanpa perlu membuat blog. Akaun akan approve dalam masa terdekat (1 - 3 hari). Terbukti berkesan.

Sudahkah anda mempunyai akaun google adsense? Jika belum, inilah masanya untuk anda mendaftar tanpa menggunakan blog. Cara ini sudah lama dihebohkan tetapi saya rasa orang melayu belum ramai lagi yang mencubanya.

Saya dapat teknik ini daripada rakan saya "edy sepaku hosting". Saya bertanya kepada dia cara mudah untuk mendapatkan akaun adsense. Kemudian edy memberikan kepada saya URL forum blackhatworld. Jadi saya pun terus mencubanya dan hasilnya dalam masa 3 hari sahaja sudah approve.

Jom ikut cara mendaftar akaun google adsense tanpa blog ini.

1. Anda pergi ke web ini www.docstoc.com

2. Anda daftar 1 akaun disana.

3. Selepas anda mendaftar akaun docstoc, pastikan anda isi semua maklumat peribadi anda 90% siap.

4. Selepas siap, anda perlu (wajib) upload fail PDF berbahasa english (tidak kesah apa-apa file sekalipun, yang penting berkualiti dan bukan copyright).

5. Pastiakn anda upload sekurang-kurangnya 2 File PDF.

6. Selepas siap, anda pergi ke link ini http://www.docstoc.com/doccash/join/

7. Anda isilah maklumat untuk menyertai google adsense menggunakan email yang anda daftar di docstoc tersebut.

8. 1 email pengesahan akan sampai ke email anda untuk anda mengisi borang maklumat peribadi di google adsense pula.

9. Anda isilah borang tersebut sebaik mungkin dan jangan tipu-tipu ya. Jika gagal kerana menipu, sy tak tanggung.

10. Selepas siap semuanya, anda submit lah dan tunggu beberapa hari untuk google preview.

Pihak google adsense akan lihat akaun anda dan jika mereka berpuas hati, maka anda dapatlah akaun adsense baru. Tidak lupa juga, nanti tik pada allow docstoc to grant access my account (saya lupa ayat dia, tp tik pada allow atau YES).

Anda akan share revenue adsense anda dengan docstoc sebanyak 50%. TETAPI jika hanya terdapat klik pada web docstoc sahaja. Akaun adsense tersebut masih 100% milik anda. Jika anda meletakkan code adsense di blog anda sendiri, maka hasil adsense tersebut 100% milik anda.

Apa lagi? cubalah sekarang!! tidak susah pon. Hanya memerlukan beberapa minit sahaja.

Peringatan kepada mereka yang pernah di ban oleh google, pastikan anda menggunakan nama penerima yang lain jika masih gagal dengan menggunakan teknik ini. Jika anda masih gagal selepas mencuba 2 kali, anda cuba lagi dan pastikan fail PDF yang anda upload berkualiti dan tidak sama dengan orang lain yang ada di docstoc.

Gagal sekali bukan bermakna anda gagal selamanya. Sentiasalah terus berusaha untuk mencuba. Semoga berjaya.

Ada soalan?
Sila berikan di bahagian komen ya..





40 comments:

  1. satu ilmu cukup bagus..ramai rakan yang bergiat dalam google adsense masih tidak tahu.Pengalaman saya permohonan kali 3 baru dapat lulus akaun adsense.kalau 1 akauan tunggu hampir seminggu kalau 3kali?seksanya menunggu.

    ReplyDelete
  2. to khairol ;
    hehe, itu perkara biasa.. cubalah.. hehe..

    ReplyDelete
  3. bgs teknik ni..x slh ke klu letak adsense kt blog melayu bro?

    ReplyDelete
  4. huhu..
    xtaw pulak ade teknik ni..
    boleh try ni..
    hehe :)
    thanks for the info

    ReplyDelete
  5. to mr lonely ;
    hehe, salah.. berani buat, berani tanggung.. itu jer...

    to En. Azizan ;
    no problem... share la dgn kawan2...

    to amim ;
    hehe, no hal..

    ReplyDelete
  6. informasi berguna untuk semua.

    terima kasih kerana berkongsi..

    ReplyDelete
  7. la..xde blog tapi still dapat duit ke bro soleh??

    ReplyDelete
  8. to faiz ;
    haah.. sekarang ni sumenyer senang.. upload fail PDF, lepas tu join adsense, org klik iklan, so dapat duit... hehehe...

    tp kalau gune web diorang, kite kene share la hasil tu 50/50..

    ReplyDelete
  9. huh...nak kene share yg x best tuuu...

    ReplyDelete
  10. to yuzmir ;
    xpayah la gune web diorang.. just daftar adsense kemudian letak code adsense kat blog sendiri..

    100% milik kite.. hahaha..

    ReplyDelete
  11. kalau boleh, ajarkan teknik AFD..tq...dah minat sangat nie ngan solehpolysas blog..asik masuk jerk..

    ReplyDelete
  12. to Magnetic ;
    hoho... AFD sy xpandai... sy dah try, diorang kate visit jer dapat earning, tp xdapat pape pon.. :(

    so tanyalah kepada yg pakar..

    ReplyDelete
  13. Emm, bagus ni panduan ni..
    baru tahu..
    nnti nak tambah satu lagi la akaun adsense..hehe

    ReplyDelete
  14. to web blog popular ;
    tambah jgn tak tambah.. huhu...

    ReplyDelete
  15. mcm ni la boleh tolong saye ...awk tolong buat kan saye ...
    kite jumpe dan awk ajar saye sekali boleh tak ..plessssssssss
    ni no contac saye 017 3267736 emy

    ReplyDelete
  16. mcm ni la boleh tolong saye ...awk tolong buat kan saye ...
    kite jumpe dan awk ajar saye sekali boleh tak ..plessssssssss
    ni no contac saye 017 3267736 emy

    ReplyDelete
  17. to emyra ;
    huhu... bwt sendiri la... bukan susah sangat.. tp kene usaha la..

    ReplyDelete
  18. Terima kasih atas perkongsian..sekarang tgh cuba bergiat dgn aktiviti sebegini...

    ReplyDelete
  19. Salam Aidil Adha..
    Fail tu klu nak uplode kena dlm bentuk PDF ye ke?
    bentuk lain takleh..mana nak dapat yang tak copyrightnye..kalau nak tukar fail dari doc. ke pdf camna? tolong ya?
    wassalam.. thanks

    ReplyDelete
  20. wah macam begitu teori lama, punyaku dalam tempoh 1 malam sahaja diaprove, cara macam ini tidak mujarab nih lihat contoh blog adsenseku www.ideqututorial.co.cc

    ReplyDelete
  21. to zad ;
    boleh.. fail format doc pon boleh.. try apply dahulu, baru tau..

    to anon ;
    owh?? iaya ka? erm, nak buka web u lama sangat.. loading lambat..

    ReplyDelete
  22. blog yg penuh ilmu..tq bro soleh

    ReplyDelete
  23. to mybiz ;
    okey, you are welcome to my blog.. ekikiki..

    ReplyDelete
  24. to mercon ;
    yeah.. thanks.. do it...

    ReplyDelete
  25. jum join personal coaching

    www.zaimibiz.com

    ReplyDelete
  26. to anon ;
    hehe... rasanya xperlu bg sy.. orang lain maybe perlu... :P

    ReplyDelete
  27. ermmmm
    nak cari kat mane ek???
    pdf free????

    ReplyDelete
  28. Maaf, tapi just nak tau, cara ni dibenarkan Google ke? kalo ok, memang berniat nak try. bukan apa, takut kena ban je ngan Google adsense.. :) tq

    ReplyDelete
  29. nnt income 2 dpt cmne?? thru bank account or cheque??

    ReplyDelete
  30. to anon :
    paymet setup sendiri dalam akaun adsense.. boleh melalui cheque ataupun Western Union.

    ReplyDelete
  31. salam, ermm.. ini lagi satu haru! file pdf tu cam mana? ambik kat mana, tulis sendiri ke? nak tahu, mmang tak tahu. hehe...

    ReplyDelete
  32. Aku baru sahaja upah orang create akaun adsense. jika aku baca awal2 artikel ni memang akau buat sendiri

    ReplyDelete
  33. Account has been disabled...macam mana supaya boleh enable...masih x faham docCash ne...adsense ada hantar email smalam, dia tolak permohonan saya lagi walaupun belum sehari saya mohon..macam mana 2?

    ReplyDelete
  34. This is the perfect blog for anyone who wants to know about this topic. You know so much its almost hard to argue with you . You definitely put a new spin on a subject thats been written about for years. Great stuff, just great!

    ReplyDelete

Blog ini telah menggunakan do follow untuk link komen anda. Link anda akan tersenarai di search engine.