Tarik Visitor = Tarik Wang $$$

Teknik / Tools yang Terjamin Berkesan Untuk Menarik Visitor Ke Web/Blog anda.

Sebulan yang lalu saya ada membeli satu tools internet iaitu refererX. Saya tidak membuat sebarang review langsung mengenainya kerana saya belum berpuas hati dengan tools tersebut. Selepas beberapa minggu saya mencubanya, kini akhirnya ianya membawa kesan yang lumayan kepada saya.

Kini software refererX versi 4.0 pasti akan membawa visitor ke web/blog anda. Dijamin 100% anda akan berpuas hati. Walaupun anda baru sahaja membina blog tersebut, tetapi dengan adanya software refererX ini, sudah pasti pada hari pertama sahaja anda boleh mendapatkan lebih 100 visitor.

Bagaimana software ini berfungsi? Begini, software ini akan menjana traffik ke web / blog anda dengan melalui link yang direfererkan.

Sebagai contoh mudah, saya ada blog baru bernama BLOG A, blog ini tiada visitor jadi saya nak bagi orang datang ke blog A ini bagaimana? Saya gunakan software refererX ini. Contoh saya memiliki URL blog B, blog C, blog D dan blog E. Saya akan tarik pelawat dari blog B,C,D,dan E ini ke blog A saya tadi.

Saya hanya perlu masukkan link blog A saya sebagai referer dan URL blog B,C,D,dan E sebagai database. Saya klik sahaja start referer, maka secara automatik software refereX ini akan mengindex bahawa ada visitor dari blog A saya ini pergi ke blog B,C,D, dan E.

Jika blog B,C,D,E ini ada meletakkan widget feedjit, di widget tersebut pasti ada URL blog A saya tadi. Disini secara automatik link blog A saya ada di blog B,C,D,E dan secara tidak langsung pasti 10% visitor di blog B,C,D,E ini akan klik URL blog A saya kan?

Beginilah saya menjana traffik dan jana wang.. Hebat sungguh software refererX ini. Jika anda mahu mencubanya, anda belilah satu dan saya jamin ianya akan mendatangkan kepuasan kepada anda.

Jika anda masih tidak faham mengenai software ini, anda boleh berhubung dengan saya melalui YM. Saya akan ajarkan bagaimana menggunakannya dengan lebih mendalam. YM ID saya : solehpolysas

Happy referering guys!!

UPDATE!!

Anda mahu lihat hasilnya? lihat beberapa screen shot ini :



Ini adalah traffic ke blog anime saya. Kajian ini dibuat bagi membuktikan keberkesanan software refererX.

Lihat yang ini pula,



Bagaimana? Percaya? saya akan update dari masa ke semasa jika perlu.. Dengan adanya software ini saya begitu mudah menjana traffik dan menjana wang.

Anda bila lagi?
Beli sekarang!!




23 comments:

  1. to Inventory Management Software ;
    ekikiki.. mcm kenal je ni.. hehe.. thats why letak feedjit balik.. atas sebab tertentu jer..

    ReplyDelete
  2. tau..
    aku pun byk dpt pelawat dr pengguna refererX ni..
    tp software ni x berapa berkesan utk adsense..

    ReplyDelete
  3. to Inventory Management Software ;
    gunakanlah teknik tertentu untuk dapatkan hasil daripada produk lain.. tidak semestinya adsense.. kan? kita kena pelbagaikan kaedah walaupun dengan cara yang sama..

    ReplyDelete
  4. Mmg betul..
    yg aku maksudkan hanya utk adsense..
    ianya x sama ngan bende yg lain..
    coz yg buat lawatan balik tu adalah webmaster.. :)

    ReplyDelete
  5. to Inventory Management Software ;
    yup, depend on web yang kite visit, kalau awstat, webmaster la.. kalau dari live feedjit, entah siapa sahaja.. so ada sahaja peluang yang kita dapat untuk jana pendapatan.. sama-sama kita mencubanya.

    ReplyDelete
  6. bukan kita yg visit, tp sofware tu yg visit dgn meletakkan referer.. :p

    ReplyDelete
  7. to Inventory Management Software ;
    yup, software xkan berjalan sendiri kalau kita tidak memberi arahan.. ekikikiki.. :P

    ReplyDelete
  8. software x de kaki nak jalan bro.. tp berfungsi.. :p

    ReplyDelete
  9. to Inventory Management Software ;
    ekikiki.. software aku hebat.. semua ada..

    ReplyDelete
  10. ala..
    bukan software ko buat pun..
    org lain yg buat, ko jer yg beli.. :p

    ReplyDelete
  11. to Inventory Management Software ;
    hek eleh, mcm jeles jer?.. ekikikiki

    ReplyDelete
  12. to Inventory Management Software ;
    ahaks, mcm2 la ko ni.. aku nak main software refererX ni.. jom layan....

    ReplyDelete
  13. kalu ko main software tu, nampaknye x leh nak berkerja la software tu.. :p

    ReplyDelete
  14. to Inventory Management Software ;
    khidmat refererX ni memang mcm tu.. nak buat mcm mane.. ;)

    ReplyDelete
  15. itu kalau ada 2 blog can baru boleh..kalau 1 blog je..masih x faham
    http://videopemasaran.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. to farid ;
    2 blog?? 1 blog pun boleh.. nak buat di myspace atau friendster pon boleh.. berminat, YM jer..
    add solehpolysas@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. Software yang mantap utk masa kini..
    ramai yg dah mula pasang feedjit.. :)

    ReplyDelete
  18. to melayu boleh ;
    ramai yang sertai seo pasti akan beri komen di blog ini.. hehehe...

    ReplyDelete
  19. Tu kalu yang tahu jer..
    x kan la sampai posting watermark pun didelete kot..

    ReplyDelete
  20. to melayu boleh ;
    banyak komen.. hati2 ya.. jgn sampai tahap spam..

    ReplyDelete

Blog ini telah menggunakan do follow untuk link komen anda. Link anda akan tersenarai di search engine.