Watermark Your Photo - Tutorial Photoshop

Membuat watermark pada gambar anda menggunakan photoshop. Tutorial video.

Kali ini saya kumpul pula tutorial photoshop, video untuk tutorial kali ini mengenai membuat watermark di gambar anda.

Jom layan video ni.



Anda tidak ada software photoshop?? Dapatkan dengan percuma disini. Jika anda membeli pakej web ini, anda akan mendapat software photoshop 7 secara percuma.

Pakej web yang berbaloi untuk dimiliki.. Hanya RM40 sahaja... Banyak bonus percuma.. Dapatkan sekarang..





8 comments:

  1. Aku pun nnti cadang nak beli la panduan web jualan tu.. mcm best..

    ReplyDelete
  2. to Inventory Management Software ;
    beli la.. rugi xdapatkan sebab memang best.. RM40 tu mcm xberbaloi sebab terlalu MURAH..

    ReplyDelete
  3. to Inventory Management Software ;
    ooo...

    ReplyDelete
  4. to Inventory Management Software ;
    mane2lah.. terpulang.. sendiri pakai, sendiri rasa yer..

    ReplyDelete

Blog ini telah menggunakan do follow untuk link komen anda. Link anda akan tersenarai di search engine.