Tips Menggunakan Antivirus Kaspersky Percuma Seumur Hidup

Cara membuat Antivirus anda (kaspersky) hidup sepanjang hayat secara PERCUMA!!

Siapa disini yang minat dengan antivirus Kaspersky? Tidak kiralah sama ada KAV or KIS, mana-mana pun boleh dan yang penting dari kasperky lab.

Ada yang berminat?
Jika ada, disini ada 1 berita gembira untuk anda. Selama ini anda menggunakan antivirus tersebut dengan key yang anda beli atau anda cari di internet?? Jika beli memang xmahal mana pun, lingkungan RM50 sahaja. Saya bukan tidak mampu nak beli, tetapi cara ini memudahkan saya sahaja. hehe.. siapa yang tak mahu jika percuma kan?

Tidak perlu risau, cara yang cukup mudah supaya anda boleh menggunakan Kaspersky seumur hidup secara percuma. Kini tidak perlu crack, tidak perlu patch. Cuma sedikit keberanian bermain dengan local machine sahaja.

Caranya sudah saya siapkan didalam 1 notepad, panjang juga nak paste kat sini, jadi kalau dalam notepad, anda boleh simpan dan gunakan lagi pada masa akan datang. Ini kerana anda memerlukan tips ini untuk selama-lamanya. Jadi anda download dan simpan ditempat yang mudah untuk dicari.

Tips ini juga dalam bahasa Melayu, mudah untuk difahami. Jadi nak cuba?? Dapatkan tips tersebut di www.tips-percuma.4kit.net. Saya kumpul pelbagai tips disana. Anda perlu masukkan nama dan alamat email anda disana. Selepas anda mengesahkan alamat email anda, barulah link download diberikan.

Saya harap ianya membantu anda semua. Semoga berjaya ya.. Best Collection dari Team 4Kit.Net.

7 comments:

 1. oo camtu caranya.. tapi banyak kerja la nak kena buat

  ReplyDelete
 2. to hady ;
  memang banyak sikit nak buat, tp berbaloi..

  ReplyDelete
 3. meh lah beli license kaspersky ngan aku..
  Murah jer..

  ReplyDelete
 4. to fareez ;
  hehe, guna free pon okey gak.. jimat.. :P

  ReplyDelete
 5. nak try gak...tapi nape xdpt lak info tu...
  ade sesape leh tolong..plizzzz

  ReplyDelete
 6. to adzrollz ;
  maaflah, dah tutop la...

  ReplyDelete

Blog ini telah menggunakan do follow untuk link komen anda. Link anda akan tersenarai di search engine.