You Tube Downloader

Tentu anda minat melihat video di you tube bukan? Tetapi adakah anda tahu bagaimana hendak mendownload?

You tube Downloader mempermudahkan download video di you tube. Lebih laju dari anda mendownload menggunakan browser.




Klik pada gambar untuk download software ini atau Download Here

Caranya begitu mudah, ikut step ini :
  1. Copy link video
  2. Paste di video URL
  3. Klik OK dan video akan secara automatik di download
selamat mencuba semua. semoga ia membantu anda semua.

10 comments:

  1. soleh..aku dah guna software ni dulu..tp bkn semua file boleh download guna software ni...senang citer,mmg payah la kalau guna software ni..aku rekomen guna je Internet Download Manager(IDM)..klik kanan masa file kat youtube tgh loading...lps tu,download guna IDM tu...aku cuma cadang je.
    -www.seepot.blogspot.com-

    ReplyDelete
  2. bermakna itu sama dengan download helper.. ni just pendapat.. ada sesetengah orang tidak suka, ada yang suka, itu semua t'pulang kpd pemakai.. soleh pkai bermacam jenis utk dpt yg t'baik.

    ReplyDelete
  3. soleh..aku buka ko punya affiliate blog..aku msuk yg program pay per lead..knp tak boleh nk msuk pun laman web utk dftr tu?

    ReplyDelete
  4. pay per lead??yang mana??sory banyak sangat sampai lupa..

    ReplyDelete
  5. Biasa download guna IDM jer .flv semua nih. Mana laju lagi? Youtube Downloader ker IDM?

    Saje meriahkan komen nih!

    ReplyDelete
  6. no komen, sume same..FLV jugak.. cume youtube downloader boleh convert terus.. so terpulang kepada pengguna..

    ReplyDelete
  7. tak yah download guna perisian. download secara online pun ok gak. pergi kat portal keepvid.com

    ReplyDelete
  8. sebenarnya mcm2 ada.. ini hanya sekadar pendapat..tetapi masih boleh digunakan secara pro..

    ReplyDelete

Blog ini telah menggunakan do follow untuk link komen anda. Link anda akan tersenarai di search engine.