Terkena Dengan Link Gambar

Assalamualaikum & salam sejahtera, hari ini sudah 7 hari umat islam berpuasa,
aku(admin Myp4u) & crew MyP4u berharap semua dapat puasa penuh la yer..hehe.

Ape yang aku nak ceritakan disini ialah aku
Terkena Dengan Link Gambar

Ceritenya mcm ni, pagi td jam 8:47 am, aku open YM(yahoo messenger)
then ade la minah sorang ni hantar offline msg,(dah tau aku offline die tetap nak bg msg) hehe jgn marah yer minah a.k.a dba. ehehe..

nak tau ape yang die bg??
ni link gambar yang aku maksudkan :
http://upload.mysahabat.org/files/zmmfwnmf2gymyymotz5w.jpg

Kalau nak tau ape bendenyer tu, tengok sendiri la,
apakah tafsiran anda terhadap gambar tersebut??

tinggalkan komen anda selepas lihat gambar tu yer.
harap bertenang...jeng jeng jeng....

*promosi prepaid4u update klik sini

13 comments:

  1. wahaha..nice picture right??
    watch it at night..

    ReplyDelete
  2. sajer nak kasi aku kecut perut...tapi kote teransang plak...wakakakaka...!!!!

    ReplyDelete
  3. oi..gile ape...aku dah la sorang2 time ni..cis..terkejut aku..hik3..pandai ko kenekan org ek

    ReplyDelete
  4. wahaha, terkene jugak ker korang ni??dah tengah malam ni ade bran ker??

    ReplyDelete
  5. took me a few seconds to figure what that pic was. ahaha...im so slow.

    ReplyDelete
  6. aku tak faham.
    byk sgt benda kasi mata aku sakit..pop up lah etc etc. dah lah site nih kena warning biler bukak.

    azrin @ www.zyraz.com

    ReplyDelete
  7. hah??pop up??nak buat mcm mane, iklan 2 automatik, kalau pkai IE memang habis la,
    blog ni mensarankan pakai firefox.time kasih diatas comen anda.to azrin @ www.zyraz.com

    ReplyDelete
  8. Hahahahahaha. Kan terkena gambar hantu

    ReplyDelete
  9. hampeh....tapi kalu pocong tuh bukak mata lagi real....muahahahaha

    ReplyDelete
  10. speechless.
    terkejut.

    takotttttttttttttttt!!!!!!

    ReplyDelete
  11. ceh!!..aku tgk time 4 pagi ni, dah laa bilik aku gelap..geram tul, pahni xlene lah aku nak tido

    ReplyDelete
  12. to asyrafazmin ;
    ekikiki.. sape suruh tengok... :P

    ReplyDelete

Blog ini telah menggunakan do follow untuk link komen anda. Link anda akan tersenarai di search engine.