Celcom E-load Telah Tiba

Kini terbaru dari Mymode, produk celcom e-load yang dinanti-nantikan oleh semua agent Mymode telah tiba. Celcom e-load ini tidak diumumkan secara langsung lagi, tetapi sudah boleh digunakan bermula 04/09/08 diwaktu aku menulis posting ini.

Kelebihan celcom e-load adalah margin keuntungannya ialah 4%. Lebih 1 % dari celcom softpin.
Lagi kelebihan yang aku dapat rasakan ialah kepantasan reload, aku order topup dalam kiraan 3 saat sahaja topup td dah pon masuk ke no pelanggan.

Laju kan?? Sertai sekarang kalau nak jadi usahawan prepaid mcm aku. Klik sini untuk daftar.
bagi aku xde ruginya kite join MyMode ni, tambah akan dapat keuntungan yang tidak putus-putus ade la.

"Jika kita takut untuk melakukan sesuatu perkara tersebut, maka kita tidak akan mengetahui perkara tersebut."

sedangkan orang lain berpusu-pusu register join MyMode, tetapi anda hanya duduk diam dan berkata "untung ke ko masuk MyMode ni??" & "aku boleh beli dekat kedai la kalau setakat nak topup." & jika inilah kata-kata dari mulut anda, maka anda adalah dari golongan yang penakut dan tidak mahu mengubah nasib anda & juga anda hanya mampu melihat orang lain berjaya, tetapi anda tidak bertindak untuk mengikuti mereka pon.

jika anda sudah bersedia untuk mengubah cara hidup anda, sertailah MyP4U sekarang.
register disini
isi maklumat yang diminta kemudian contact solehpolysas untuk mengaktifkan akaun anda.
email : solehpolysas@gmail.com
YM id : solehpolysas
phone : 019-5140653

by solehpolysas


6 comments:

  1. SALAM....saya dah penah join tapi dah dua tahun saya x jalan...
    macamana saya nak mula semula???
    terus jual jer ke?
    sbb saya masih bole masuk...

    ReplyDelete
  2. to adiebahsazalie ;
    teruskan sahaja jika ingat, tetapi rasanya jika kita sudah meninggalkan selam 6bulan berturut2, akaun kita akan dibekukan. jadi ape2 hal call aic.

    ReplyDelete
  3. to adieba ;
    buka web mymode, then ada kat situ A.I.C. (agent interaction center)

    ReplyDelete

Blog ini telah menggunakan do follow untuk link komen anda. Link anda akan tersenarai di search engine.