Jangan Sekadar Baca

Cerita baru lg yang aku jumpa. Haha.. aku baru je balik rumah sewa ni, tup2 jumper lg sistem affiliate yang boleh memberi kite peluang dapat duit. Jadi affiliate free je. Bagaimana tu??

Program Pay Per Lead

Program yang membayar ahli(agen affiliate) untuk setiap signup/lead/action yang mereka bawa melalui link affiliate masing-masing.


Apa pulak yang kita kena buat??

Tugas anda mudah sahaja..Cuma sebarkan laporan ini kepada seramai mungkin pengguna internet dan anda akan dibayar sebanyak RM 0.30 untuk setiap laporan yang anda sebarkan.Dah la percuma..kami bayar anda pulak tu..Memang rugi kalau anda tak join program PPL yang termahal dalam sejarah Malaysia setakat ini!!!!!


Bagaimana untuk menjadi agen affiliate kami?

Mudah sahaja,anda cuma perlu mendaftar di sini:

DAFTAR DISINI

Bonus dia pulak macam mana??

Berita baik untuk anda semua..selain daripada komisyen yang ditawarkan kami juga menawarkan hadiah bonus dan sampingan kepada agen affiliate kami.Ini adalah hadiah yang kami tawarkan kepada anda:Hadiah Utama: Sebuah komputer riba untuk agen affiliate pertama yang berjaya mencapai 10000 leads.

Hadiah Pertama: Wang tunai sebanyak RM 100.00 + Pakej Video Blog & Database + Panduan Pemasangan & Asas Penggunaan Wordpress + Produk Resell Rights Bahasa Melayu.

Hadiah Kedua: Wang tunai sebanyak RM 50.00 + Pakej Video Blog & Database + Panduan Pemasangan & Asas Penggunaan Wordpress + Produk Resell Rights Bahasa Melayu.

Hadiah Ketiga: Wang tunai sebanyak RM 30.00 + Pakej Video Blog & Database + Panduan Pemasangan & Asas Penggunaan Wordpress + Produk Resell Rights Bahasa Melayu.

Hadiah saguhati:

150 leads keatas: Pakej Video Blog & Database + Panduan Pemasangan & Asas Penggunaan Wordpress + Produk Resell Rights Bahasa Melayu.

100 leads keatas: Panduan Pemasangan & Asas Penggunaan Wordpress + Produk Resell Rights Bahasa Melayu.

50 leads keatas: Produk Resell Rights Bahasa Melayu.

Bagaimana jika sekiranya di akhir keputusan nanti anda mendapat hadiah yang ditawarkan sedangkan anda sudah membelinya daripada kami?

Mudah sahaja..kami pulangkan semula duit anda.


By aspirasicyber


daftarlah sekarang. ianya percuma!! Rugila jika percuma pon xmahu bertindak. Memang yang anda tidak mahu mengubah hidup anda. hanya klik sini untuk daftar.


6 comments:

 1. soleh..knp tak boleh nk msuk pun laman web utk dftr tu?

  ReplyDelete
 2. maaf, link dia dah dihapuskan.. soleh akn segera perbaiki..

  ReplyDelete
 3. ok gak website dia... tengah study lagi nie...
  nati nak promote gak..


  soleh... demo try check website nie.. kawe join doh... $1 for 1 referal.... dia macam contest untuk jadi jutawan..

  http://contest.dotcomsecrets.com/mimaso

  ReplyDelete
 4. emm, yang itu memang free tp adakah mudah?
  Bg sy MyMode lg mudah dan berguna.. so xda masalah. itu yang membuatkan sy lebih suka http://www.prepaid4u.via.my MYMODE.. jana wang dgn prepaid..

  ReplyDelete
 5. ppl ni dah tamat tempoh yer? maknanya dah tak boleh sertai lah?

  ReplyDelete
 6. to salida amran ;
  yang ni dah tamat.. harap maklum.. yang terbaru adalah rahsia affiliate

  ReplyDelete

Blog ini telah menggunakan do follow untuk link komen anda. Link anda akan tersenarai di search engine.