Cabaran Affiliate Easy-Autores dot Net

Jana Pendapatan online bersama kami, Mulakan langkah anda hari ini juga dengan Affiliate Easy-Autores dot Net.

Kali ini saya membuat Cabaran PPS pula untuk Easy-Autores dot Net. Dahulu PPL Tips Percuma telah berjalan dengan lancar. Komisen group pertama juga telah selesai dibayar.

Kini muncul lagi tetapi sedikit berbeza dan lebih lumayan. PPS atau Pay Per Sales dapat memberikan anda pendapatan yang lebih lumayan. Komisen PPS untuk Easy-Autores dot Net adalah RM15/sales.

Lumayan bukan? Sebenarnya anda mampu mendapatkan lebih lagi. Saya akan berikan lebih lumayan lagi. Bagaimana? Lihat Caraban PPS Easy-Autores dot Net ini.

Cabaran PPS Easy-Autores dot Net ini adalah seperti ini :

30 Sales/bulan

Hadiah bonus bernilai RM170 + Komisen Affiliate
Contohnya jika anda berjaya mendapatkan jualan lebih 30 jualan pada bulan ini, maka anda akan mendapat bonus ini. Sekiranya anda hanya berjaya mendapatkan hanya 29 jualan, maka anda hanya layak menerima bonus seperti dibawah ini.


20 Sales/bulan

Hadiah bonus bernilai RM110 + Komisen Affiliate
Contohnya jika anda mampu membuat jualan melebihi 20 jualan pada bulan ini, maka saya akan memberikan bonus ini kepada anda. Komisen affiliate anda juga akan saya berikan.


10 Sales/bulan

Hadiah bonus bernilai RM50 + Komisen Affiliate
Sekiranya anda hanya mampu membuat 10 jualan sahaja dalam bulan ini, maka saya akan memberikan bonus ini kepada anda.


Anda kira sendiri, 1 sales = RM15.
Jika 10 sales = RM150 + Bonus 10sales/bulan RM50 maka total = RM200

Jika 20 sales = RM300 + Bonus 20sales/bulan RM110 maka total = RM410

Jika 30 sales = RM450 + Bonus 30sales/bulan RM170 maka total = RM620

wah banyak 2... Saya membuat sebegini adalah untuk menghargai penat lelah anda mempromosikan link affiliate. Saya kongsikan keuntungan dengan anda semua.
Anda tidak perlu lagi berfikir untuk mencari modal.

Dengan adanya Cabaran Affiliate Easy-Autores ini, anda mampu menjana pendapatan tanpa perlu mengeluarkan modal. Hanya saya sahaja yang mengeluarkan modal.
Kerja anda adalah mempromosikan link dan jika ada jualan terhasil, maka komisen akan diberikan.

Berminat?
Daftar sebagai Agen disini, PERCUMA!!

p/s : jika anda ada blog yang ramai visitor, inilah peluang anda untuk menjana pendapatan melalui blog. Pasti menguntungkan anda, hanya ambil banner didalam akaun affiliate anda dan letakkan di blog anda. Mudah dan senang untuk menjana pendapatan dengan saya.

Semoga dengan adanya Cabaran Affiliate Easy-Autores ini, anda mampu menjana pendapatan yang lumayan di internet.



12 comments:

  1. Insya Allah saya akan sertai program affiliate ni. Peluang baik ni mana nak dapat kan?

    ReplyDelete
  2. to payen83 ;
    sertailah, semoga ianya memberikan pandapatan yang lumayan kepada anda.
    peluang mcm ni tidak akan ada jika tiada yg nak buat.

    ReplyDelete
  3. Wah..nampak gayanya lagi meletop ler easyautores selepas ini. Saya sgt rekomenkan kepada newbie utk menggunakan sistem autoresponder ini utk langkah pertama membina list sendiri..tiada apa nak diragukan lagi :)

    ReplyDelete
  4. to abgzol ;
    hehe, memang sy nak meletopkan lagi produk ni..
    ianya memang berkesan dan sememangnya akan memberikan keuntungan yang tinggi kepada kita..

    autoresponder sendiri memang amat diperlukan..

    ReplyDelete
  5. to Citiroz ;
    kurang faham la.. strategi apa?
    maksud anda?

    ReplyDelete
  6. saya dah sertai...selamat berjaya utk saya.hehehe

    ReplyDelete
  7. to hyzek ;
    selamat berjaya... :)

    ReplyDelete
  8. Aik? Kenapa saya click dapat error 404 not found?

    ReplyDelete
  9. to sabrina ;
    harap maaf, ada sedikit masalah teknikal..
    sedang dibaiki..

    ReplyDelete
  10. Salam bro,

    cabaran ni da habis ke?
    buka web tak dapat la...

    ReplyDelete
  11. to mantra :
    wkm slm,

    sory bro, dah lama habis... domain dah expired..

    ReplyDelete

Blog ini telah menggunakan do follow untuk link komen anda. Link anda akan tersenarai di search engine.