Cara Meningkatkan Nilai Adsense Anda

Google Adsense Salah satu cara terhebat untuk menjana Pendapatan Online secara Percuma.

sudah begitu lama juga saya tidak membuat sebarang posting disini, kali ini saya hendak berkongsi sedikit maklumat yang saya ketahui.

Cara bagaimana kita boleh mengelakkan daripada iklan murah digoogle adsense kita dipaparkan. Caranya cukup mudah sekali, anda hanya perlu filter web yang bernilai murah.

Untuk memudahkan anda, saya senaraikan disini web yang nilainya murah. Anda perlu lakukan sebegini :

Login ke akaun adsense anda dan kemudian pergi ke -->> Adsense setup -->> Competitive Ad Filter -->> dan masukkan senarai web ini didalam box yang ada.

5-top-sites.com
7-topsites.com
8-topwebsites.com
9topsites.com
adristica.net
allthebrands.com
anrdoezrs.net
arcaderockstar.com
asiadragontrading.com
aworldofinformation.com
best-price.com
best3websites.com
best4sites.net
best4solutions.com
duitorangmalas.com
mudah.com.my
www.google.com/chrome

akhir sekali, anda save. Selepas ini iklan-iklan daripada web berkenaan tidak akan muncul lagi pada adsense anda.

semoga berjaya, kunjung lagi untuk mendapatkan pelbagai jenis ilmu..




8 comments:

  1. haa...sib baik kau ingatkan untuk buat benda ini..gua hampir2 terlupa

    ReplyDelete
  2. to twenty-six ;
    sama2 ingatkan..

    ReplyDelete
  3. thanx soleh, aku pun baru jer buat menda nih.. heheh..

    ReplyDelete
  4. to melayu boleh ;
    okey.. sama2..

    ReplyDelete
  5. yea yea filter jangan tak filter dengan selambanya untuk memaksimakan pendapatan adsense dengan jayanya...

    ReplyDelete
  6. to melayu boleh news ;
    dah dapat ranking tinggi?? hehe, ingat nak join lah next contest.. nak tengok power x SEO ni.. ekikiki...

    ReplyDelete
  7. Terima kasih sebab berkongsi tips ni, harap2 berjaya.

    ReplyDelete

Blog ini telah menggunakan do follow untuk link komen anda. Link anda akan tersenarai di search engine.