Rahsia Google Adsense Diblog Melayu

Pembongkaran rahsia Google adsense di blog berbahasa MELAYU!! Secara ekslusif saya bongkarkan kepada anda. PERCUMA!!

Maaf, saya terpaksa menukar posting ini, saya tidak mahu menerima sebarang permintaan lagi.

Jadi saya harap, anda semua tidak meminta lagi ya. TQ.




51 comments:

  1. he..he... ada persyaratannya, ya? emang ndak takut di banned ama google?

    Sukses selalu,ya

    ReplyDelete
  2. Hoho...aq xpenah pn terjebak dengan adsense ni...Tapi okeyla..skurang2nya aq taula bila bc post ko kalai nie...

    ReplyDelete
  3. Idea yang baik dan bernas.Bagus juga dapat tambah ilmu dari artikel2 sebegini.
    .::Saya sudah paste banner anda.email saya isma_ilpipoh@yahoo.com ::.

    ReplyDelete
  4. to bidik C ;
    huhu.. takut juga buat begini.. sbb orang baru.. kikiki.. tp sudah ada yang buat n dapat uwang dari cara ini.. daku cuba saja..

    to kampungboy ;
    maybe la.. lin kali mungkin xde dah bende2 berkaitan dgnnya..

    to zaidievo ;
    okey, tq.. akan dihantar..

    ReplyDelete
  5. salam. aku rasa cm tau je trick ko ni.
    aku pun menggunakan trick dlm adsense aku.so dia takda la dok tayang khidmat masyarakat je memanjang.
    ko leh tgk kat blog aku..

    http://blog.lovesylph.com

    aku nak tanya..kalau aku guna text link je, ko terima tak? atau nak kena letak banner gak? hihi.

    ReplyDelete
  6. to the 12 ;
    ramai yang tahu.. terpulang kepada the 12.. jika anda sudah menggunakannya, okey la 2..

    ReplyDelete
  7. Terimakasih soleh. Semoga pemberian dihitung sebagai amal jariah.

    Tak sabar nak baca lps Jumaat ni.

    ReplyDelete
  8. to abufaris ;
    sama2.. saya pun nak pergi solat jumaat ni.. harap2 dapat lagi berkat dari ALLAH.. sama2 kita berjaya.. InsyaALLAH..

    ReplyDelete
  9. to all ;
    Update, cara ini memang boleh dibuat.. trick ini juga dikenali sebagai GRAY HAT. Google adsense team juga membenarkan cara ini.. untuk mengetahui caranya, saya berikan secara percuma kepada anda melalui email.. TQ..

    ReplyDelete
  10. hai soleh,saya dah letak banner anda kat depan blog saya.jadi emailkan saya tentang google adsense tu.

    ReplyDelete
  11. eeeeeeeeer ntah le aku tengah dok pikir lagi ni.

    ReplyDelete
  12. ok soleh i dh letak banner u kat blog i di http://bisnetulen.com/ ok emel sy kat mennbox@gmail.com,,,boleh ajar nk wat g. adsense bahasa melayu,,,yeah

    ReplyDelete
  13. Terima kasih atas ilmu tersebut. Saya dah letak banner didalam blog saya.(www.kelabmenteesbp.blogspot.com) Boleh email saya di Dzul731@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. to all ;
    okey dah hantar.. napi, email xde, mcm mana hendak hantar.. harap bg email anda..

    ReplyDelete
  15. saya dah letak baner saudara dalam blog saya di http://musrikadir.blogspot.com. email saya riekadier@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. hello soleh.ape khabar..dpt berita terbaru pasal PV Mymode turun agi tak?kecewanya akuuuu...

    ReplyDelete
  17. saya dah letak kat blog saya...emil saya smdl25@yahoo.com
    http://kayutinggi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. Salam,
    saya dah letak banner anda kat blog saya...
    thanks atas usaha dan perhatian anda
    email saya fajarizz@gmail.com
    http://fajarizz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. to all ;
    saya sudah hantar semua, sila semak email anda..

    ReplyDelete
  20. hoho...aku rase aku tau macam mane

    ReplyDelete
  21. soleh, sy pung dah letak :-)banner tu kat blog saya

    ReplyDelete
  22. simpanan menunaikan haji dgn takaful
    http://takaful-ikhlas-4u.blogspot.com/

    peluang menambahkan pendapatan
    http://tsrglobal2u.blogspot.com/

    hubungi
    zzedee@gmail.com

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum...saya dah copy paste anda punya banner ke blog saya http://perundingamanahsaham.blogspot.com dan email saya yusofhussein@gmail.com

    ReplyDelete
  24. Patutlah tak terima email dari anda tentang adsense dalam blog bahasa melayu. Lupa lak nak letak link blog kat c ni. Banner dah lama pasang.
    www.wachak.blogspot.com . e-mail dah subscribe.

    ReplyDelete
  25. Salam Maal Hijrah & Happy New Year :)

    Salam kenal. Saya dah letak banner awak kat blog saya. Saya akan selalu berkunjung ke sini nanti sbb blog ini banyak info berguna.

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum...saya dah copy paste anda punya banner ke blog saya http://www.krsuicide.com dan subscribe feed anda, ini email saya krsuicide@gmail.com...sila hantar yer...

    ReplyDelete
  27. to all ;
    okey dah hantar.. mane yang bg alamat email semua dah hantar, yang xde, xdpat hantar.. hope ia berguna..TQ

    ReplyDelete
  28. Salam saudara,sy bru jer berjinak2 dalam blogging nih.huhu,berminat gak ngan tips adsense nih XP banner awk dah sy letak. ni email sy :

    silver_musica4life89@yahoo.com

    ReplyDelete
  29. Salam,

    saya pun baru nak mencuba ni. dah letak banner tu kat blog baru saya.
    harwadi.md.nor@gmail.com

    ReplyDelete
  30. to N ;
    okey dah hantar..

    to adi_aussie ;
    okey dah hantar..

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum...saya dah copy paste anda punya banner ke blog saya http://perundingamanahsaham.blogspot.com dan email saya yusofhussein@gmail.com

    ReplyDelete
  32. to unit trust consultant ;
    okey, dah hantar..

    ReplyDelete
  33. Salam,saya dah copy paste banner ke blog saya:
    http://rlanmaju.blogspot.com/, email:
    roslanmohamed6@gmail.com..utk dapat tips ...

    ReplyDelete
  34. Ok bro..
    aku dah add banner ko..
    leh la anta rahsia adsense malay tu.

    check my komen kat sini, http://solehpolysas.blogspot.com/2008/11/komen-dapat-memberi-traffik.html

    ReplyDelete
  35. to part time job ;
    okey, dah hantar..

    ReplyDelete
  36. Okey bro..
    thanks a lot..
    dah baca..
    so simple..hehe

    ReplyDelete
  37. ok..
    bro dah add lum link saya??huhu

    ReplyDelete
  38. soleh... tak nampak pun banner akak kat page kau. mana email rahsia google tak dapat pun.....

    ReplyDelete
  39. to QS5;
    rahsia google adsense yang 2 dah xboleh guna.. banner saya akak boleh pada semula. banner akak sy xdpt nak letakkn diblog ni.. blog ni dah terlalu berat.

    ReplyDelete
  40. salam..soleh..saya dah letak banner soleh di webLog kami..email : idbms@yahoo.com

    ReplyDelete
  41. salam semua, saya tidak lagi mahu menghantar trick ini kepada anda. saya tidak mahu akaun anda di ban.. jadi jangan minta lagi TQ.

    ReplyDelete
  42. laaa.. baru nak mintak.. hehehhe

    ReplyDelete
  43. salam soleh.. sudah diletak dlm blog ku. emang bile mau dihantar mel nyer.. hehehe...
    sir.ilzam@gmail.com..
    http://sirilzam.blogspot.com

    ReplyDelete
  44. Kepada semua, saya sudah tidak mahu menghantarnya.

    Dan posting ini akan saya ubah.. TQ..

    ReplyDelete
  45. to melayu boleh ;
    banyak komen.. hati2 ya.. jgn sampai tahap spam..

    ReplyDelete

Blog ini telah menggunakan do follow untuk link komen anda. Link anda akan tersenarai di search engine.