Merindui-Mu

Assalamualaikum & salam sejahtera.
Hari ini soleh sampai di rumah sewa lebih kurang jam 10:30 am. Agak awal sebenarnya.. Member serumah pon belum sampai lagi, xkan nak tido sorang2 malam ni.. Aduh..

Tapi xpa la kot.. Member blog ramai.. boleh melepaskan rindu..wahahaha...
Kepada yang merindui soleh, jom kite chat di YM...hahak... Janggut (http://www.janggut-suarakaki.blogspot.com/) nape dok tanyer aku mane kat chat box? rindu ka??wahaha.. duit raya aku mane??

Kepada Dba (http://dbaghani.co.cc/) pulak, kau rindu aku x??hahak.. kang xpasal-pasal balak kat hutan 2 marah..huhu..nnt aku tebang jer kalau ade yang marah..(bahase ape aku cakap ni..huhu)..lg 1 aku nak ucap tahniah sbb dah berjaya tukar domain (.co.cc)..

Kepada blogger lain, nantikan pelbagai tips lagi yang akan soleh post.. banyak bende nak post ni.. tunggu yer...

Ape lagi? emm, kepada yang membuat permintaan hari tu, soleh minta maaf banyak2 jika permintaan anda itu soleh xdapat nak tunaikan.. insyaALLAH soleh akan cuba membantu anda..

Kepada yan telah membantu soleh juga soleh mengucapkan ribuan terima kasih.. Bantuan anda amat dihargai.. tidak kira sama ada secara langsung atau tidak.. thanks all..


8 comments:

  1. soleh...aku nak duit raya...hehehe...

    salam aidilfitri,
    syukur a.k.a student
    http://www.cetusan-student.blogspot.com
    http://www.student.jutawanceramic.com

    ReplyDelete
  2. aik?? sepatutnyer aku yang mintak duit raye dari kau..huhu.. xaci..xpe, kite buat duit rayer plak..jom join...

    ReplyDelete
  3. aku rindu kau giler2 seyh!!serius ow!!bler kau x de,x der partner nak chat!!
    hehehe!!

    ReplyDelete
  4. hoho..janggut minat dba..kikiki...

    ReplyDelete
  5. Salam...wah sibuk benar abg soleh erk.

    ReplyDelete
  6. seperti biasa saya sentiasa sibuk..harap dapat meluangkan masa dgn blogger semua suatu hari nnt..

    ReplyDelete

Blog ini telah menggunakan do follow untuk link komen anda. Link anda akan tersenarai di search engine.